Wednesday, March 3, 2010

PKR Wakil Rakyat Pengecut : The coward MBsBeberapa lagi wakil rakyat PKR keluar parti. Mereka ini semua adalah pengecut dan tak bermaruah. Mereka menjadi wakil rakyat melalui nama PKR. Rakyat pelbagai kaum mengundi mereka bukan kerana peribadi mereka tapi kerana PKR.

Orang-orang macam ini memang tak boleh dipercayai. Bayangkan jika negara dilanda peperangan atau bencana alam (masalah) adakah
"sipengecut-pengecut" ini semua akan keluar daripada negara??? atau menukar kerakyatan mereka??? Adakah mereka akan kata "saya keluar Malaysia kerana tak yakin dengan perjuangan rakyat???" Mereka-mereka inilah yang sepatutnya di rotan kerana menipu rakyat.

Pemimpin yang baik dan beretika tidak akan lari apabila menghadapi masalah. Jika parti ada masalah anda patut cari jalan menyelesaikannya bukan lari macam pengecut!!! Jika negara dilanda masalah andalah orang yang pertama patut didepan dan berkorban untuk negara, bukan lari menyembunyikan diri!!!

Orang-orang macam ini adalah pengecut dan tak layak menjadi pemimpin. Jika mereka tidak menerima rasuah, mereka patut melepaskan kerusi mereka.

No comments: